Over ons

Projecten, beurzen, testen of migreren naar een nieuwe omgeving? Elke organisatie heeft wel eens behoefte aan tijdelijk extra ICT-capaciteit. Laptopsverhuur B.V. biedt u in dat geval de snelheid, flexibiliteit en de beschikbaarheid in ICT die u op dat moment nodig heeft.

Zonder de risico’s van investeren kunt u hiermee toch uw behoefte invullen. Als full service ICT-dienstverlener kan Laptopsverhuur B.V. u het complete pakket leveren. Naast de levering van hardware, denken we ook graag met u mee over de installatie, software, het onderhoud en beheer.

Waarom laptopsverhuur

U kunt bij Laptopsverhuur B.V. terecht voor het laptop huren, beamer huren of zelfs voor het huren van zware back-end servers. Binnen 24 uur leveren wij u netwerkproducten, presentatieapparatuur, printers en multifunctionals. Wij maken alleen gebruik van betrouwbare A-merken, inclusief software, onderhoud, en support.

Al onze apparatuur wordt vooraf getest, geconfigureerd en geïnstalleerd. Daarnaast zijn onze gekwalificeerde medewerkers u graag van dienst bij de installatie / de installatie bij u op locatie.
Laptopsverhuur B.V. is op uw wensen gericht: voor een dag, een week, een jaar of langer.

In welke gebruikssituaties?

Huren kan een hele goede oplossing zijn bij:
Blijkt achteraf dat u de apparatuur langer nodig heeft? Dan kunt u gewoon verlengen. Wilt u de apparatuur niet meer kwijt? Dan neemt u alles van ons over tegen een scherpe prijs.
Heeft u interesse? Neem contact op met Laptopsverhuur B.V.

Laptopsverhuur onderdeel van Pruim Automatisering

Pruim Automatisering is gespecialiseerd in ICT dienstverlening en automatisering voor MKB’ers. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor advies, aanschaf, implementatie, onderhoud, back-ups en probleemoplossing. 

Kortom: alles wat u van een goede ICT-dienstverlener mag verwachten.