ICT huren bij Laptopsverhuur

HOGE KWALITEIT ICT HUREN

Wij vinden het belangrijk dat u bij ICT huren uit kan gaan van hoge kwaliteit en dat alles naar behoren functioneert. Onze ICT apparatuur heeft daarom alle benodigde functionaliteiten om van uw event een succes te maken. Onze ICT wordt uitvoerig getest, geconfigureerd en geïnstalleerd door onze IT-specialisten. Toch hoeft u niet te veel te betalen. Bij Laptopsverhuur.nl heeft u bijvoorbeeld een laagste prijsgarantie voor al onze laptops.

WIJ ONTZORGEN U BIJ ICT VERHUUR

Het goed installeren en laten functioneren van ICT kan soms een complexe opgave zijn. Wij ontzorgen u hier graag in. Door ICT te huren bij Laptopsverhuur kunt u ervan uitgaan dat alles vlekkeloos verloopt. Wij leveren en installeren de ICT binnen 24 uur op locatie. Daarnaast bieden we snelle support gedurende de ICT verhuur periode.

DE JUISTE ICT HUREN

Bij het organiseren van een evenement, een beurs of training is het soms lastig in te schatten wat u precies nodig heeft. Voordat u ICT gaat huren kan het daarom handig zijn om eerst onze keuzehulp te doorlopen. Ook kunt u gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij uw situatie kunnen inschatten en u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze bij het ICT huren.

FLEXIBILITEIT

Er kunnen veel verschillende redenen zijn om ICT te huren. Zo kan het zijn dat u op korte termijn een beurs, evenement of training organiseert. Ook kan het zijn dat u voor een langere periode ICT wilt huren voor bijvoorbeeld een migratietraject of nieuwe medewerkers. Wanneer u ICT huurt bij Laptopsverhuur.nl, geniet u van veel flexibiliteit. Of u de ICT nou voor één dag, week of maand nodig heeft, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunnen we de ICT binnen 24 uur leveren, zodat u snel aan de slag kan.

ICT HUREN VOOR DE LAAGSTE PRIJS MET GROTE BETROUWBAARHEID

Betrouwbaar en voordelig ICT huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Binnen 24 uur kunnen wij de ICT leveren voor verhuur. Wilt u meer informatie over het huren van ICT. Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers. U kunt ons telefonisch bereiken via 038 38 588 91. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@laptopsverhuur.nl. Samen maken we van het ICT huren een succes!

Flatscreen statief

Samsung 43 inch Ultra HD 4K LED TV

Samsung 65 inch Ultra HD 4K QLED TV

Fortinet FortiGate-100E Firewall

Fortinet FortiGate-60E Firewall

Yealink T41 Voip Telefoon

De voordelen van Laptopsverhuur

Een laptop van topkwaliteit huren?

Kom je er niet uit?

Weet je niet precies welke apparatuur je nodig hebt? Maak gebruik van onze keuzehulp en ontvang binnen 1 werkdag een offerte op maat.

Tijdelijk extra werkruimte nodig?

Naast alle laptops en toebehoren die wij aanbieden, kunt u bij ons ook tijdelijke (werk)ruimte huren. Dit doen wij in samenwerking met Crown Slim. Flexibele werkplekken door heel Nederland! Of u nu een flexplek, kantoorruimte, vergader- of trainingsruimte nodig heeft. Bij Crown Slim kan dit geregeld worden. Doordat het aanbod zeer divers is, is er altijd wel een ruimte die bij u past!

In contact komen met Laptopsverhuur

Wilt u een laptop huren in Amsterdam, maar heeft u hier nog enkele vragen over? U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Telefonisch kunt u bereiken via 038-38 588 91. Stuurt u liever een e-mail? Richt uw e-mail aan info@laptopsverhuur.nl

Laptopsverhuur: Het adres waar u tijdelijk voordelig een laptop kunt huren. Levering in Amsterdam!

Veelgestelde vragen

Op verzoek kunnen de laptops op locatie gebracht worden. Op locatie aansluiten en installeren is ook mogelijk.

De laptops kunnen volledig naar eigen wensen worden ingericht. Er zijn geen beperkingen.

De laptops kunnen volledig naar eigen wensen worden ingericht. Er zijn geen beperkingen.

Kunnen wij u helpen?