Laptop lenen

Wilt u een laptop lenen?

Wilt u een kwalitatieve, snelle laptop lenen voor bijvoorbeeld een beurs, training of tijdelijke werkplek? Dan bent u bij Laptopsverhuur.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u verschillende HP laptops inclusief Windows 10 Pro besturingssysteem. Een laptop lenen bij Laptopsverhuur.nl is altijd inclusief installatie en support. Zo kunt u snel en goed gebruik maken van uw tijdelijke laptop. Twijfelt u nog welke laptop u wilt lenen? Maak dan gebruik van onze keuzehulp en vind de ideale leenlaptop voor uw situatie.

Voordelen

HP 250 15″ 8gb Laptop

 • Windows 10 Pro besturingssysteem
 • Intel i3 processor
 • 8GB RAM werkgeheugen
 • Geschikt voor lichte toepassingen

HP ZBook 15″ i7 8gb Laptop

 • Windows 10 Pro besturingssysteem
 • Intel Core i7 processor
 • 8GB Ram werkgeheugen
 • Ideaal voor verschillende zakelijke toepassingen

HP Probook 15” i5 8Gb Laptop

 • Windows 10 Pro besturingssysteem
 • Intel Core i5 processor
 • 8GB Ram werkgeheugen
 • Werk veilig, snel en eenvoudig samen

Zakelijke laptop lenen

De leenlaptops van Laptopsverhuur.nl zijn ideaal voor zakelijk gebruik. Iedere laptop is namelijk voorzien van een Windows 10 Pro besturingssysteem, Intel processor en voldoende werkgeheugen. Het Pro besturingssysteem beschikt over verschillende functies waardoor je snel, eenvoudig en veilig samen kunt werken. Wil je een laptop lenen voor zwarte toepassingen als videobewerking? Kies dan voor één van onze laptops met i7 processor. Wanneer je een laptop gaat lenen voor lichte toepassingen voldoet een Intel Pentium of Intel i5 processor in de meeste gevallen. Wij hebben altijd voldoende laptops op voorraad, waardoor een grote hoeveelheid laptops lenen voor bijvoorbeeld een training of beurs ook mogelijk is. Of u nu op zoek bent naar een laptop voor een dag of langere periode, wij zijn uw flexibele partner op het gebied van laptop lenen.

Flexibel laptop lenen voor een dag, week of maand

Bij Laptopsverhuur.nl kunt u een laptop lenen voor iedere gewenste periode. Of u nu op zoek bent naar een laptop voor een dag, week, maand of langer, Laptopsverhuur.nl biedt de uitkomst. Heeft u de laptop(s) langer nodig dan u dacht? Dan is het mogelijk de huurperiode te verlengen. U kunt er zelfs voor kiezen de laptops voor een zeer scherpe prijs te kopen. Kortom, voor flexibel laptops lenen bent u bij Laptopsverhuur.nl aan het juiste adres!

Laptop lenen voor iedere situatie

Onze kwalitatieve laptops kunnen worden ingezet voor vele verschillende toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een laptop lenen voor een beurs, training of evenement. Maar ook voor het inrichten van een tijdelijke werkplek kan een laptop lenen de uitkomst bieden. En ook wanneer u snel op zoek bent naar een aantal laptops helpt Laptopsverhuur.nl u verder. Wij leveren de laptops binnen 24 uur in heel Nederland. Wilt u meer informatie over het lenen van één of meerdere laptops? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij voorzien u graag van alle nodige informatie en waar nodig advies voor het lenen van een passende laptop.

Kom je er niet uit?

Weet je niet precies welke apparatuur je nodig hebt? Maak gebruik van onze keuzehulp en ontvang binnen 1 werkdag een offerte op maat.

Kunnen wij u helpen?